8ml_aeske_aabn_w293_h293_fill  

DNA sikringsprodukter kan anvendes i private hjem og industrien.

Fælles for produkternes anvendelse er, en kombination af indsats mod tyveri, samt det hæleri der ofte er en følge af tyveri.

Stjålne genstande erhverves typisk af hæleren for 10% af købsprisen.

Erfaringer siger, at indbrudsramte virksomheder eller privat har svært ved at oplyse serienumre eller andre vitale oplysninger til en efterforskning.

Politiet og firmaer der arbejder med værdibeskyttelse,  kan med rette lys, søge og finde DNA mærkede genstande, og efterfølgende under anvendelse af en særlig kikkert, udfinde såkaldte dots der kan aflæses. Aflæsningen vil, såfremt denne er opdateret, kunne føre genstanden tilbage til den forurettede.

Skilte til udvendige mærkning eller advarsel om DNA mærkning, giver gerningsmanden en tvivl om mulighederne for salg,  ligesom hæleren også vil have svært ved at håndtere DNA mærket genstande.

Små skilte visende, at der er anvendt DNA mærkning,  placeres f.eks. i vinduet, på postkassen eller andre synlige steder.

Til industrien anbefales  anvendelse af DNA spray.  Der .  kan f.eks opsættes tydelige advarselsskilte med formålet at hindre lysten til tyveri.

DNA Spray kan avendes til mærkning af entreprenør materiel, maskiner, stiger og andet.

Vi tilbyder assistance fra levering til hjælp med opdatering af mærkede effekter i SelectaDNA database.